SAUVIGNON

Marka:

Varieteti: 100% Sauvignon Blanc
Alkooli: 13/14°
Potenciali i ruajtjes: 4-6 vjet.
Temperatura e servirjes: 11°C

Shoqerohet me gatimet me baze peshku, mish te bardhe dhe vecanerisht
Tagliolini me asparage, krem patateje me sherbele te skuqur.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Kategoria: Product ID: 1550