Ortrugo Frizzante Spago DOC

Marka:

Varieteti: 100% Ortrugo
Alkooli: 12%
Temperatura e servirjes: 6-8°C
Ngjyra: e verdhe kashte me reflekse te gjelberta

Karakterizohet nga nje shije elegante dhe paksa te hidhur me aromen intensive
e te fresket te mentes dhe luleve te fresketa. Shoqerohet me antipastat, pastat,
rizoto me salce dhe perime, gatimet me baze peshku.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Kategoria: Product ID: 1616