Lienà Petit Verdot Igt Toscana Rosso

Marka:

Varieteti: petit verdot 100%
Alkooli: 14.5%
Temperatura e servirjes: 16°

Karakterizohet nga aroma e mentes, frutave te kuqe dhe cokollates.
Ne shije prezantohet si nje vere me personalitet te shkelqyer
me tanina te buta e te balancuara me nota minerale dhe pikante.
Shoqerohet me te gjitha gatimet tradicionale te zones se Toscanes.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Kategoria: Product ID: 1687