JUROSA

Marka:

Varieteti: 100% Chardonnay
Gradacioni i Alkoolit: 13/14°
Potenciali i ruajtjes: 6-10 vjet.
Temperatura e servirjes: 11°C

Shoqerohet me gatimet me baze peshku, mish te bardhe dhe
vecanerisht me mish lepuri ne trumze.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Kategoria: Product ID: 1562