Barbera Il Piston IGT

Marka:

Varieteti: 100% Barbera
Alkooli: 14%
Temperatura e servirjes: 16°C
Ngjyra: e kuqe rubini intensive

Karakterizohet nga nje shije kendshme, e paster dhe frutore
(qershise , stafidhevedhe erezave) Shoqerohet me gatimet e pjatave
te para, mish te pjekur ne skare dhe djathe te stazhionuar.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Kategoria: Product ID: 1631