ALBERAIA

Marka:

I interesuar?

Emërtimi: Toscana Indicazione Geografica Tipica
Casole d’Elsa (Siena)
Varieteti: Sangiovese (perzgjedhje masive )
Periudha e vjeljes: 10 ditet e para te Tetorit
Vjeterimi: 10 muaj ne fuci lisi francez
Vjeterimi ne shishe: 3 muaj
Alkooli: 12.5%

Alberaia eshte e shkelqyer per tu shijuar vetem si nje shoqeruese me nje antipaste te lehte.
Mishi I kuq e I bardhe ( pule e pjekur dhe mish gjahu, si fazani, thelleza ) jane shoqeruese te
shkelqyera, si dhe perimet e pjekura ne skare, sallatat, makaronat e ndryshme dhe salcat me baze
domateje.

Category: Product ID: 1469