Trajnimi 5 Stagioni & Ristoris Kosove

L&M Comercial organizoi një trajnim të veçantë në Kosovë për promovimin e miellit “5 Stagioni” dhe “Ristoris”, dy produkte të njohura në industrinë e gatimit, të cilat janë të njohura për cilësinë e lartë që ofrojnë. Ky trajnim, i mbajtur në një ambient modern dhe të përshtatshëm për organizimin e aktiviteteve, kishte si qëllim të ofronte njohuri dhe aftësi praktike për përgatitjen e picave dhe produkteve të tjera të brumit, duke përdorur këto produkte.

Një nga momentet kulminante të këtij trajnimi ishte prezenca e Ciprian Zamfir, mjeshtrit të njohur të picës napoletane. Ai ndau me pjesëmarrësit teknikat dhe sekretet e përgatitjes së picës tradicionale napoletane, duke u fokusuar në rëndësinë e zgjedhjes së miellit të duhur dhe mënyrës së kontrolluar të përpunimit të tij. Ciprian, me eksperiencën e tij të gjerë, udhëhoqi trajnerët dhe pjesëmarrësit nëpërmjet një sesioni praktikal, ku ata mësuan të punojnë me miellin “5 Stagioni” dhe “Ristoris”, duke krijuar brume dhe pica me shije autentike.

Pjesëmarrësit patën mundësinë të shihnin nga afër procesin e krijimit të picave, duke mësuar si të përdorin miellin për të arritur rezultatet më të mira në teksturën dhe shijen e brumit, dhe gjithashtu si të krijonin një bazë perfekte për pica të ndryshme. Mjeshtri Ciprian gjithashtu theksoi rëndësinë e përdorimit të teknologjisë moderne dhe instrumenteve të përshtatshme në gatim, si dhe mbajti një diskutim të hapur mbi tendencat më të fundit në industrinë e picës.

Ky trajnim ishte një mundësi e shkëlqyer për profesionistët dhe amatorët e kuzhinës për të zhvilluar aftësitë e tyre dhe për të mësuar nga një ekspert ndërkombëtar si Ciprian Zamfir, si dhe për të njohur dhe përdorur miellin “5 Stagioni” dhe “Ristoris” në përgatitjen e picave dhe produkteve të tjera të brumit.

 

Newsletter

© 2018 L&M Comercial. All Rights Reserved.

Made with from WebMotion Agency