SALENTO PRIMITIVO IGT DANZA DELLE SPADE

Brand:

VARIETETI I RRUSHIT: 100% Primitivo
VJETERIMI: Fuci inoxi
ALKOOLI: 14% Vol
TEMPERATURA E SERVIRJES: 15-18°C

KARAKTERISTIKAT: Ngjyre e kuqe e thelle rubini me reflekse viole,
me ndjesine e manaferrave te egra dhe qershive.
USHQIMI I SYGJERUAR: supa me baze perime, duke mos harruar supen tipike te zones
se Puglias me baze fasule, pjatat e para (orecchiette me rrenje rrepe) si dhe mish
i kuq e I bardhe.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Category: Product ID: 1527