SALENTO NEGROAMARO IGT TORRE DEL SERPENTE

Brand:

VARIETETI: 100% Negroamaro
VJETERIMI: Fuci inoxi
ALKOOL: 14% Vol
TEMPERATURA E SERVIRJES: 15-18°C

KARAKTERISTIKAT: Vera ka nje ngjyre te kuqe te thelle, eshte e plote dhe e thate. Aroma vjen
me ndjesine e manave te zeza.
USHQIMI I SYGJERUAR: mish I pjekur ose I zier ngadale, mish gjahu, djathera te stazhionuar,
pasta tipike te tradites se zones Salento.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Category: Product ID: 1530