PRIMITIVO DI MANDURIA RISERVA DOC MAMMASANTISSIMA

Brand:

VARIETETI I RRUSHIT: 100% Primitivo
VJETERIMI: Vjeteruar ne fuci lisi franceze 225l, per rreth 18 muaj.
ALKOOLI: 14% Vol
TEMPERATURA E SERVIRJES: 5-18°C

Ushqimi i sygjeruar eshte pasta mesdhetare me salce me baze mishi, mish I kuq, vecanerisht
kali, djathera, mish gjahu etj. Karakteristike esaj eshte ngjyre e kuqe e thelle rubini me reflekse
viole, e ekuilibruar, e vazhdueshme dhe e mirestrukturuar. Arome delicate e frutave te kuqe me
nota paksa picante.

i interesuar?

I have read and accepted your terms and conditions and privacy policy

Category: Product ID: 1518