Në L&M Comercial u organizua një trajnim unik dhe shumë i rëndësishëm, i fokusuar në përdorimin e produkteve të miellit 5 Stagioni dhe produkteve profesional Ristoris, të drejtuar nga dy shefat e famshëm italianë, Nicola Dema dhe Michele Tomadin. Ky trajnim kishte për qëllim të ofronte njohuri të thelluara dhe aftësi praktike për krijimin e picave dhe produkteve të…
Në ambjentet e restorant “Iumentis” në Tiranë, sëbashku me KONSULTOHU, zhvilluam një degustim të 3 etiketave të jashtëzakonshme : Pipoli Bianco nga kantina Fantini Wines , Altado Monastell nga kantina Finca Fella dhe Alberici nga kantina NAE. Gjatë mbrëmjes zbuluam disa mite dhe të vërteta rreth verës, dhe padyshim karakteristikat e secilës prej etiketave.
Në ambientet e Bar restorant “Taverana e Detit”, në qytetin e Durrësit, L&M Comercial zhvilloi seminarin tre ditor me temë: “Ristoris La filosofia del food“, me pjesëmarrës bashkëpunëtorët dhe të ftuar të tjerë, ku chef Michele Tomadin dhe përfaqësuesi i kompanisë Ristoris Stefano Zambianchi zhvilluan disa orë intensive mësimore, me fokus avantazhet e përdorimit të produktve Ristoris dhe prezantimin e specialiteteve…