Cocktail Class me Ciemme Liquori – Krijimtari, Shije dhe Argëtim Një event plot ngjyra, shije dhe kreativitet me Ciemme Liquori, markën italiane të njohur për pijet e saj alkoolike artizanale. Në një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore, pjesëmarrësit u zhytën në botën e miksologjisë përmes një Cocktail Class interaktive, ku jo vetëm mësuan bazat e përgatitjes së një koktejli perfekt, por…
Masterclass me Kantinën Lis Neris – Një përvojë unike nga zemra e Friulit Një mbrëmje e paharrueshme u zhvillua gjatë masterclass-it të dedikuar kantinës Lis Neris, një prej emrave më prestigjiozë të rajonit të Friulit në Itali. Pjesëmarrësit patën privilegjin të njihen më nga afër me filozofinë dhe pasionin që fshihet pas kësaj kantine të jashtëzakonshme, përmes një udhëtimi të…
Në L&M Comercial u organizua një trajnim unik dhe shumë i rëndësishëm, i fokusuar në përdorimin e produkteve të miellit 5 Stagioni dhe produkteve profesional Ristoris, të drejtuar nga dy shefat e famshëm italianë, Nicola Dema dhe Michele Tomadin. Ky trajnim kishte për qëllim të ofronte njohuri të thelluara dhe aftësi praktike për krijimin e picave dhe produkteve të…
Në ambjentet e restorant “Iumentis” në Tiranë, sëbashku me KONSULTOHU, zhvilluam një degustim të 3 etiketave të jashtëzakonshme : Pipoli Bianco nga kantina Fantini Wines , Altado Monastell nga kantina Finca Fella dhe Alberici nga kantina NAE. Gjatë mbrëmjes zbuluam disa mite dhe të vërteta rreth verës, dhe padyshim karakteristikat e secilës prej etiketave.
Në ambientet e Bar restorant “Taverana e Detit”, në qytetin e Durrësit, L&M Comercial zhvilloi seminarin tre ditor me temë: “Ristoris La filosofia del food“, me pjesëmarrës bashkëpunëtorët dhe të ftuar të tjerë, ku chef Michele Tomadin dhe përfaqësuesi i kompanisë Ristoris Stefano Zambianchi zhvilluan disa orë intensive mësimore, me fokus avantazhet e përdorimit të produktve Ristoris dhe prezantimin e specialiteteve…