RUMMO Gluten Free, jo thjeshë zgjidhje por zgjedhje!

Bota Gluten Free?! Trend apo stil jetese? I dua makaronat dhe gjithmonë me shaka i them njerëzve: “Janë gjysma e lumturisë”, ato kanë luksin të dashurohen me çdo lloj salce dhe mos bien kurrë në monotoninë e paragjykimit! Gjysëm lumturie? Ndoshta për ata që nuk vuajnë nga intoleranca Glutenit, mu përgjigj një miku im një ditë. Gluten?! E kisha dëgjuar…

Read more

L&M Comercial & “Ristoris, La filosofia del food”

Në ambientet e Bar restorant “Taverana e Detit”, në qytetin e Durrësit, L&M Comercial zhvilloi seminarin tre ditor me temë: “Ristoris La filosofia del food“, me pjesëmarrës bashkëpunëtorët dhe të ftuar të tjerë, ku chef Michele Tomadin dhe përfaqësuesi i kompanisë Ristoris Stefano Zambianchi zhvilluan disa orë intensive mësimore, me fokus avantazhet e përdorimit të produktve Ristoris dhe prezantimin e specialiteteve të…

Read more