Rreth nesh

Mundësitë nuk ndodhin, ne i krijojmë!
Gjithçka nisi në fillim të viteve ’90. Në ato vite ku trazicioni mori vrull për Shqipërinë dhe njerëzit nisën të bënin ëndërrat realitet. Pasioni dhe dashuria për të bukurën dhe artin e verës bëri bashkë tre profesionistë të fushave të ndryshme, (një sommelier, një enogastronom dhe një biznesmen) të cilët krijuan atë që sot njihet si një nga kompanitë më të mëdha të distribucionit në Shqipëri
Sukseset më të mëdha nuk ndodhin brenda natës, kërkojnë kohë dhe kulmi u arrit pikërisht në vitin 2008. Ishte ky viti që kompania u kurorëzua me emrin L&M Comercial dhe u zgjerua në linjën e produkteve ushqimore me markat më të njohura duke ofruar mundësine e plotësimit të çdo kërkesë konsumatore.
Sot L&M COMERCIAL ka shtrirë aktivitetin e saj thuajse në të gjithë territorinë e shqipërisë duke operuar me 5 distributor dhe 4 dyqane ekskluzive në qytetet kryesore të Shqipërisë, në Durrës, Tiranë, Korçë dhe Vlorë. Ne i ofrojmë konsumatorëve sot mbi 1000 lloje produktesh. Vitet kalojnë, kompania rritet gjithonë e më shumë me hapa të sigurt, pa negociuar asnjë nga vlerat e saj bazë.

Mos humb më kohë

Nxito dhe përfito sa më parë cilësinë!
Lidhu me ne!