Verera Italiane

Miell 5 Stagioni

Verera Italiane

Produkte per piceri

Konjak

Sallame

Miell

Gama e produkteve tona

LM Comercial u krijua ne fillim te vitit 2008, i mbeshtetur ne baza familjare dhe shoqerore. Bashkimi i shume eksperiencave te eno-gastronomise, somelierise dhe menaxhimit krijoje nje skuader profesionale dhe te pandalshme, me vizion te qarte, duke qene njohes te mire te produkteve dhe sherbimit ndaj klientit. LM Comercial importon kryesisht Vere, Miell per pica si dhe produkte te tjera per restorante dhe enoteka.

Ne bashkepunim me nje staf profesionistesh te certifikuar ne fushen e enologjise, dhe te perkushtuar per te mare trajnime te reja cdo dite, ne rritemi ne menyre profesionale duke zgjeruar me tej gamen tone te produkteve cilesore per bare, restorante dhe piceri.

Vererat qe importohen nga LM Comercial jane mjaft cilesore dhe kantinat me te cilat kemi partneritet jane te perzgjedhura me kujdes per te sjelle ne treg nje shije te holle dhe elegante e cila ben diferencen mes shume produktesh te tjera.